Om oss

Advokatfirmaet Krogstad ANS er et veletablert advokatfirma med 8 ansatte og er i kontinuerlig vekst. Vi er sentralt beliggende i Trondheim med et godt faglig og sosialt miljø. Våre hovedarbeidsområder er skifterett, skatt- og avgiftsrett, eiendomsrett, arbeidsrett, avtale- og kontraktsrett, samt inkasso og advokatmekling. 

Advokatfirmaet Krogstad ANS ble etablert i 1982 av advokat Harald Krogstad. Ved oppstarten var det bare Krogstad selv og hans sekretær, men allerede et par år etter ansatte Krogstad sin første fullmektig. Siden den gang har firmaet alltid hatt minst en fullmektig og svært mange av Trondheims advokater har hatt sin fullmektigtid hos Advokatfirmaet Krogstad. 

Firmaet har variert i størrelse og, ved siden av advokatvirksomheten, drevet med inkasso og eiendomsmekling. Eiendomsmeglerselskapet Adjudis AS ble i 2002 etablert som et eget selskap. I 2004 ble de medlem av Estatekjeden som en av Trondheim største eiendomsmeglere. Eiendomsmeglerselskapet ble solgt til DnB Nor Eiendomsmegling i 2005.

Advokatfirmaet Krogstad driver i dag med vanlig advokatvirksomhet samt inkasso og advokatmekling. 

Våre samarbeidspartnere

Klikk på logoen for å se kundefordeler

trondheimkraft bla  
bruktbilgruppen  
logo  


post@krogstad.no    +47 73 84 19 00